Corre Trufa!

La Trufa és una gosseta que viu amb una parella i els seus dos fills i no coneix més que l’amor que li donen els seus amos. Durant unes vacances a la muntanya es perd i comença l’aventura que la portarà finalment al retrobament amb la seva família. En aquest viatge descobreix el món exterior que fins ara ni imaginava: ...
0 / 5 a partir de 0 valoraciones 250 vistas

Contacto

He leído y acepto las condiciones de uso

Descripción Corre Trufa!

La Trufa és una gosseta que viu amb una parella i els seus dos fills i no coneix més que l’amor que li donen els seus amos. Durant unes vacances a la muntanya es perd i comença l’aventura que la portarà finalment al retrobament amb la seva família. En aquest viatge descobreix el món exterior que fins ara ni imaginava: animals estranys que li fan molta por, espais grans i inabastables… La Trufa venç les pors i troba l’amistat dels altres que l’ajuden a arribar a casa.
Quatre músics i actors us explicaran aquesta aventura fantàstica de la mà de cançons molt melòdiques i ritmes i estils molt variats. L’escenografia creativa i la gran diversitat d’instruments musicals ens transportaran a una atmosfera a estones màgica i a estones molt divertida.

  • Categorías de la actividad o servicio Musicales, Teatro, Títeres
  • Provincia Barcelona / Girona / Lleida / Tarragona
  • Palabras clave SEO música teatre concert pedagògic audició primària eduació infantil trufa corre pentina el gat
  • Idioma Catalán
  • Ciclo escolar Infantil, Primaria

Publicar nueva opinión

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Proveedor

Pentina el gat

- Barcelona - Calonge - Girona - España
610 390 004