La información de este sitio está obsoleta. Proyecto cancelado el 31/12/2020.

Gaudi Exhibition Center

Gaudí Exhibition Center és el punt de partida de la ruta Gaudí. Per conèixer la figura i obra
de l’arquitecte més universal i entendre la seva genialitat, és indispensable visitar
l’exposició Passejant amb Gaudí, una completa col·lecció que permet descobrir la seva enorme capacitat creativa, el gran imaginari, i les idees revolucionàries que el van convertir en el geni de ...

Contacto
He leído y acepto las condiciones de uso

Descripción Gaudi Exhibition Center

Gaudí Exhibition Center és el punt de partida de la ruta Gaudí. Per conèixer la figura i obra
de l’arquitecte més universal i entendre la seva genialitat, és indispensable visitar
l’exposició Passejant amb Gaudí, una completa col·lecció que permet descobrir la seva enorme capacitat creativa, el gran imaginari, i les idees revolucionàries que el van convertir en el geni de tots els genis.
L’espai expositiu, inaugurat el setembre del 2015, es troba ubicat a l’emblemàtic edifici de la Pia Almoina, en ple barri Gòtic. Consta de 1.000 m², distribuïts en tres plantes. Amb un finançament 100% privat, és un projecte de Molines Patrimonis, gràcies a l’acord de col·laboració amb el Museu Diocesà de Barcelona, l’assessorament científic de The Gaudí Research Institute i el suport tecnològic de Samsung.
L’exposició reuneix peces, objectes i documents originals. Compta amb 20 maquetes, rèpliques i escenografies, i més de 150 metres lineals de vitrines i suports expositius. Els audiovisuals, els continguts interactius, els espais multimèdia i de realitat virtual, complementen una visita que us farà viure una experiència innovadora en l’àmbit tecnològic.
És una exposició única al món que posa en valor un dels grans arquitectes i creadors del nostre patrimoni. Tota una experiència que us ajudarà a gaudir molt més de la visita que podeu fer a Barcelona de les seves obres més emblemàtiques.

Actividades o servicios ofertados

120 € Grupos de 15- 25 alumnos

Descobreix el món de Gaudí

Com el propi Antoni Gaudí va dir:  “L’art s’apren amb exemples, que són les obre del passat” Aquest recorregut per …

+ información
Localización
Barcelona
Opinión
0 / 5
Visualizaciones
1190

Localización

Dirección

Pla de la Seu, 7 - Barcelona - Barcelona - 08002 - España